Televiziune IPTV Romania

Urmărește canalele tv preferate din România pe orice dispozitiv, oricând și oriunde prin internet

posturi tv romania

Iptv Programe Romanesti

Iptv Programe Romanesti

Este intotdeauna incitant sa asistam la o noua tehnologie care se indreapta incet, dar sigur in viata noastra de zi cu zi, iar televiziunea cu protocol de internet este un astfel de fenomen care apare fara pretentii, testand apele, desi intr-o faza incipienta. Noi, cei de la Emby, asteptam oportunitatea potrivita de a ne arunca asupra acestei povesti.
Exista si alti concurenti in telecomunicatii care introduc aceasta noua tehnologie oras cu oras, dar de acum Romania are IPTV.

Deci ce este mai exact?
Imagineaza-ti asta: poti sa te uiti la televizor pe ecranul tau obisnuit, dar exista un plus de interactivitate, cum ar fi sa alegi ce emisiune vrei sa o vezi, poti cere filme, sa vizionezi videoclipuri pe internet (pe ecranul tau), sa rezervi bilete pentru cai ferate/aeriene si chiar comanda pizza. Aceasta este ceea ce se face reclama, iar la demonstratie, cele mai multe dintre acestea au fost de fapt posibile. Inca in modul Beta, echipa intentioneaza sa incorporeze toate aceste caracteristici.
Din punct de vedere tehnic, transmisia conventionala este unica, adica de la posturi la casele noastre prin cablu analogic (de moda veche) si cablu digital (set top box). Dar aici avem o miscare a informatiilor in doua directii, pentru ca transmisia TV iti este trimisa prin protocolul de internet, sau pur si simplu vorbind, prin conexiunea ta la internet, aceeasi prin care poti naviga, trimite mail, descarca lucruri etc. de ce este comunicare bidirectionala; simplu nu? In plus, exista mai multe functii, cum ar fi inregistrarea emisiunilor daca le ratati si, de asemenea, exclusiv pentru IPTV, puteti chiar sa accesati o emisiune pe care ati ratat-o in trecut, fara a fi chiar inregistrata. Astfel, puteti viziona peste 140 de programe romanesti si puteti amana oricand doriti. Toate functiile de baza ale aplicatiei Emby pot fi accesate chiar din pagina principala. Prin urmare, principala caracteristica aici este capacitatea de a viziona TV, astfel avem liste de canale si EPG (ghid electronic de programe). In modelul de baza al televizoarelor smart, exista un punct de remarcat, care ne-a cam lamurit cu privire la diferenta reala dintre televizorul normal si IPTV. Modelul de baza nu accepta comutarea canalului direct prin telecomanda. Trebuie sa va intoarceti la lista de canale, care va duce la miniaturile siglelor canalului si sa faceti clic pe alta pentru a viziona acel canal. Nu ca ar fi o problema atat de mare, iar modelele superioare suporta acest lucru. Pe langa aceasta, ofera VOD, (video la cerere), unde au o baza de date in crestere de filme, asa ca puteti alege doar ceea ce doriti sa vizionati. Este destul de grozav. Exista un buton de cautare si puteti cauta orice cuvant cheie de ex. Titanic si toate filmele noastre vor aparea, direct si puteti da clic pe nume si vizionati. Astfel, puteti scrie genul filmului si obtineti filmele din categorie horror pe ecranul televizorului. In plus, avem faimoasa functie de inregistrare TV in direct, prin care iti poti inregistra meciul/programul tv in timp ce vizionati alt continut.

Iptv Programe Romanesti

We welcome your comments!